top of page
New.jpg

sportbureau egmond

Frank Jong en Jelle Schut zijn in december Sportbureau Egmond begonnen. De twee vrienden, die vanaf jongs af aan al sportliefhebbers zijn, hebben een mooi voetbalverleden bij Zeevogels, AFC`34 en zaalvoetbalclub White Stones en daarnaast een CIOS en ALO achtergrond. In de loop der jaren hebben zij door het organiseren van evenementen en trainingen veel kennis en contacten opgebouwd en kunnen niet wachten om dit verder uit te breiden! Sportbureau Egmond zet zich in om meer (sport) evenementen op de agenda te zetten. Voor jong én oud. Puur om te verbinden, om meer uit te dagen en simpelweg om meer plezier te hebben.

Sportbureau Egmond is dé energieke schakel die de stap naar bewegen in combinatie met plezier wil vergemakkelijken. ​Bijvoorbeeld door lokale helden clinics te laten geven in de sport die zij liefhebben, door voetbal-techniektrainingen in de Egmondse sporthal op de kaart te zetten en geen enkele sport over te slaan. ​Alles voor het plezier, de gezondheid, te verbinden en om een sportagenda te creëren waarin niemand wordt vergeten. Want sport verbroedert, nietwaar?

 

Heb je altijd al een bepaalde sport willen beoefenen of mis je een bepaald soort evenement of activiteit in de Egmonden? Mail dan naar info@sportbureauegmond.nl

Alle ideeën, vragen en suggesties zijn welkom!

Frank Jong // Jelle Schut

bottom of page