top of page

's werelds meest geavanceerde draadloos

 licht training systeem.

Neurocognitieve training voor lichaam en hersenen

Door te trainen wat uw ogen zien, hoe uw hersenen dat verwerken en hoe uw lichaam reageert, FITLIGHT® producten zijn ontworpen om alle eigenschappen van prestaties te verbeteren. Onze producten helpen atleten, trainers, patiënten en professionals in de gezondheidszorg, tactische troepen en iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van prestaties, zoals de reactietijd, het vergroten van de mentale nauwkeurigheid en het verbeteren van de sensorische verwerking. Train like a pro.

EEN REVOLUTIE


Hoe train je met 's werelds meest geavanceerde draadloze licht training? FITLIGHT® maakt gebruik van gepatenteerde, toonaangevende draadloze lichtsensoren en speciaal ontwikkelde software om gebruikers uit te dagen met boeiende, krachtige trainingstaken. Geheel aan te passen naar uw behoefte en wensen

logo 1.png

TRAINING

Het FITLIGHT® systeem is perfect geschikt voor elke training of lichaamsoefening met meetgegevens om prestatiebenchmarks te creëren.

Wie wil spelen in de top prestatieklassen kan niet langer zonder een effectieve training van waarneming en cognitieve vaardigheden.

 

Waar in het verleden pure fysieke superioriteit al het doorslaggevende voordeel kon opleveren, zijn er nu andere prestatiegebieden. Veel goede atleten zijn fysiek snel en sterk, maar degen die sneller inzien wat er moet gebeuren en sneller de juiste beslissing nemen, onderscheiden zich vandaag de dag van de massa. FITLIGHT Training is hier de perfecte metgezel. Gebruik de FITLIGHT om nieuwe impulsen te geven aan uw atleten en om nieuwe prestatieniveaus te bereiken.

De flexibiliteit van het systeem maakt het mogelijk om individuele routines, conditioneringsprogramma's of sportspecifieke programma's te maken voor zowel atleet als trainer.

logo 1.png

FITNESS

Reactietijd, snelheid, behendigheid en versnelling kunnen gemakkelijk gemeten worden met de FITLIGHT®, met de mogelijkheid om specifieke oefeningen of programma's te ontwerpen die de werkelijke bewegingen tijdens het spel nabootsen. Attributen met betrekking tot atletisch vermogen en vloeiende bewegingen kunnen worden vastgelegd met real-time nauwkeurige metingen en verder worden geëvalueerd om het trainingsniveau van de atleet te verhogen.

logo 1.png

GEZONDHEIDSZORG

Artsen, met name fysiotherapeuten, kunnen FITLIGHT® gebruiken om cliënten te revalideren van blessures en het systeem ook gebruiken voor complexere diagnoses.

Problemen met sensorische verwerking komen vaak voor bij mensen met cognitieve stoornissen. Training met licht- en geluid biedt stimulatie voor mensen met andere zintuiglijke verwerkingsproblemen.
FITLIGHT® biedt een nieuw, dynamisch en visueel leerkader om sensorische en motorische vaardigheden, herkenning en focus, en reactievermogen te verbeteren.

logo 1.png

 DEFENSIE 

Met de FITLIGHT® kunnen verschillende oefeningen worden uitgevoerd, waaronder ploegbewegingen, snelheids- en krachttrainingsoefeningen. Handelingen zoals reactie- en reactietijd, meting van het perifere zicht, visueel-motorische vaardigheden, kunnen ook worden gemeten met de FITLIGHT®. De FITLIGHT® kan worden bevestigd aan specifieke toestellen tijdens

obstakelbaan simulaties, om mobiliteit vast te leggen en discrete timinggegevens te verkrijgen tussen elke hindernis op het parcours. 

bottom of page