top of page
Create_Main_edited_edited.jpg

Hoe werkt het?

Technologie combineren met sport. De dynamische FITLIGHT® vergemakkelijken onze missie om mensen van alle leeftijden en fysieke mogelijkheden te meten, te bewegen en te motiveren . Dit innovatieve snelheidstrainingssysteem, dat uitstekend geschikt is voor onder andere sport, gezondheidszorg en onderwijs, helpt gebruikers om de band tussen lichaam en geest te versterken, hun reactievermogen te verbeteren en nog veel meer. Dit geavanceerde systeem heeft eindeloos veel variatiemogelijkheden!  Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het FITLIGHT® systeem werkt.

web afbeelding.png
STAP 1

STEL JE FITLIGHT IN

De draadloze, RGB LED-lampjes in het FITLIGHT® trainingssysteem worden gebruikt als ''targets'' in de training. Met behulp van de app kunnen deze unieke trainingslampen worden bevestigd aan muren, palen en andere trainingsapparatuur. Of ze kunnen strategisch op de grond worden geplaatst voor specifieke trainingsroutines.

web afbeelding 2 step 2.png
STAP 2

KIES UW
TRAININGS

ROUTINE

Elk licht wordt bediend via onze app. Tijdens de installatie kunnen gebruikers de lampen programmeren met behulp van één van de intuïtieve en boeiende ingebouwde programma's. Gebruikers kunnen ook zelf programma's aanpassen of unieke schema's maken. Geschikt voor elk type sport en elke trainingspraktijk.

step 3.png
STAP 3

UW TRAININGS

ROUTINE

Zodra de gebruiker het gewenste programma heeft gekozen, kan hij de lichten beginnen te gebruiken. Tijdens elke vorm van training, in het bijzonder snelheids- en behendigheidstraining, kunnen de lichten worden gedeactiveerd door gebruik van de handen, voeten, hoofd, of sport/fitness/gezondheidszorg gerelateerde apparatuur van de gebruiker. De lichten kunnen worden uitgeschakeld door volledig contact of nabijheid - zwaaien, langslopen, vegen, enz.

step 5.png
STAP 4

ZIE DIRECT UW

TRAININGS

RESULTATEN

Tijdens deze trainingsroutines worden verschillende metingen van de prestaties van de gebruiker vastgelegd voor onmiddellijke feedback of kunnen gegevens worden opgeslagen voor latere analyse. Onze lampen zijn ontworpen om gebruikers, trainers en professionals te voorzien van uitgebreide gegevens waarmee ze kunnen lokaliseren waar specifieke verbeteringsgebieden nodig zijn en dus hun training daarop kunnen afstemmen.

Laad de FITLIGHT slim op

 Het oplaadsysteem voor de FITLIGHTS is geïntegreerd in de koffer.

Bij het terugzetten van de Fitlights in de koffer zijn ze

direct verbonden met het oplaadsysteem.

Stekker in het stopcontact en het opladen start. 

app.jpg
Contact Fitlight - Hoe werkt het
bottom of page